Usluge:

Elektromotori - Popravak, servis, prematanje, viklanje

ELEKTROMOTORI - popravak, servis, održavanje

Na vrh
Pumpe za vodu - poprvak, servis, ugradnja, monitoring

PUMPE - prodaja, popravak, montaža, monitoring

Na vrh
STAC pumpe za vodu - prodaja, poprvak, servis, ugradnja, monitoring

STAC - vrhunske talijanske pumpe

Servis Cerović je ovlašteni prodavač STAC s.r.l. pumpi. Nudimo široku paletu proizvoda od pumpi za šistu vodu, do pumpi za teške otpadne vode.
Nudimo Vam proračun pumpi za Vaš bunar ili šahtu, dobavu, montažu i monitoring pumpi.

 

Crpke od nehrđajučeg čelika za čistu vodu - DOX seria

STAC DOX/40-50
STAC DOX/80-100-150-200
Potopne crpke namjenjene za čistu ili lagano prljavu vodu (ispumpavanje potopljenih mjesta, mala navodnjavanja, građevinska gradilišta, fontane itd.) Maksimalna temperatura tekućina koje se pumpaju: 50°C (40°C za DOX/40). Kućište pumpe, lamela, sito, kućište elektromotora i osovina je napravljeno od nehrđajučeg čelika (lamela za model DOX/40 je napravljena od termoplastičnog materijala). Dvostruka brtva, sa nedostupnom uljnom komorom (karbon/keramika i silokon/karbid). Asinhroni 2 polni elektromotor, klasa izolacije F, zaštita IP68; u jednofaznoj izvedbi sa termičkom prekostrujnom zaštitom. Pumpa dolazi sa 10m priključnog kabela (5m za model DOX/40). Jednofazne pumpe se mogu naručiti sa automatskim nivo-regulatorom. Navojni izlaz.

Crpke od nehrđajuček čelika za otpadne vode - SX seria

STAC SX/40
STAC SX/80-100
Potopna crpka namjenjena za prljavu vodu i teške otpadne vode. Maksimalna dozvoljena temperatura tekućine 50°C. Oplata crpke, lamela, pokrov motora i osovina su izrađeni od nehrđajučeg čelika. Dupla brtva sa uljnom komorom (karbon/keramika i silikon/karbid). Asinhroni 2-polni elektromotor, klasa izolacije F, zaštita IP68, jednofazni modeli dolaze sa automatskom prekostrujnom zaštitom. Pumpe su opremljene sa 10m napojnog kabela (5m za model SX/40). Jednofazni modeli mogu biti oprempljeni sa automatskim nivo-regulatorom. Priključci su navojni.

Crpke od ljevanog željeza za čistu vodu i lagane otpadne vode - G-GL seria

STAC G/50-80-100
STAC GL/50/80-100
Crpke sa dvokanalnom lamelom od ljevanog željeza (trokanalna za model G-GL/50), pogodne za čistu vodu, lagano prljavu vodu i slične tekućine sa maksimalnom temperatorum 65°C (95°C za kratkotrajna pumpanja), sa gustoćom ne preko 1100kg/m3 i PH 6-11. Minimalna razina tekućine koje se pumpa mora biti 10cm iznad razine pumpe. Plašt crpke je napravljen od ljevanog željeza, osovina i vijci su od nehrđajućeg čelika, brtve su napravljene od nitril gume i klizno/mehanička brtva je napravljena od aluminij/grafita. Asinhroni 2-polni elektromotor, klasa izolacije F, zaštita IP68, hlađenje je sa tekućinom koja se pumpa, rotor je uronjen u dielektrično, ne toksično ulje i termo zaštitom za jednofazne modele. Sve crpke dolaze sa 5m napojnog kabla (jednofazne dolaze i sa šuko utikačem). Jednofazni modeli mogu biti oprempljeni sa automatskim nivo-regulatorom. Crpke snage do 1HP (0.75kW) imaju priključak na cijev sa navojem, dok ostale imaju prirubnicu. Modeli "G" imaju usisnu mrežicu, a modeli "GL" imaju nogice. Standardni naponi 1x230V i 3x400/400V, 50Hz. Specijalni naponi prema zahtjevu.

Crpke od ljevanog željeza za teške otpadne vode - VX-VR seria

STAC VX/50-80-100
STAC GL-VX/150-200-300
Crpka sa lamelom od ljevanog željeza namjenjena za teške otpadne vode ili slične tekućine. Maksimalna dozvoljena temperatura tekućine je 65°C (95°C za kratkotrajna pumpanja), gustoće ne preko 1100kg/m3 i PH 6-11. Vanjski plašt pumpe je od željeze, osovina i vijci su od nehrđajučeg čelika, brtve su od nitril gume i klizno/mehanička brtva je napravljena od aluminij/grafita. Asinhroni 2-polni elektromotor, klasa izolacije F, zaštita IP68, hlađenje je sa tekućinom koja se pumpa, rotor je uronjen u dielektrično, ne toksično ulje, jednofazni modeli dolaze sa prekostrujnom zaštitom. Sve crpke dolaze sa 5m napojnog kabla. Jednofazni modeli mogu biti oprempljeni sa automatskim nivo-regulatorom. Crpke "VR" su, osim lamele, dosta slične seriji "GL". Crpke "VR" su ekonomičniji modeli serije "VX": nemaju uljnu komoru i tipovi VR/145-150-200-300 imaju samo navojni priključak. Standardni naponi: 1x230V, 3x230/400V, 50Hz.

Crpke od ljevanog željeza za jako teške otpadne vode - K-GR seria

STAC K seria
STAC GR seria
K: Crpke sa 4 polnim elektromotorom (1450 o/min) ima sjajna radna svojstva. Model KV je opremljen sa vrtložnom lamelom, Model KM je opremljen sa jedno kanalniom otvorenom lamelom. Propusnost krutih tvari do: F70 i 80mm.
GR: Crpke sa 2 polnim elektromotorom (2900 o/min), dosta slične modelu VX, sa vrtložnom lamelom, ali modeli GR su opremljeni sa sjekačem sa krute tvari. Tvari koje su prevelike da prođu sjekač se automatski odbacuju. Maksimalni promjer krutih tvari = 7mm
Na vrh
Elektroinstalacije - intaliranje, održavanje, izvođenje, mjerenja

ELEKTROINSTALACIJE - izvođenje, održavanje, izdavanje atesata

Test report:
Mjerenja elektroinstalacija Obavljamo umjerenim instrumentima: Na vrh
Protuekspozijska zaštita - EX izvedba, ATEX, NEC 500, popravak, obnova, pregradnja

PROTUEKSPLOZIJSKA ZAŠTITA (Ex zaštita):

Na vrh
Ljevaonička oprema, transformatori, induktor, zavojnice

LJEVAONIČKA OPREMA - proizvodnja, reparacija

 
Zavojnica, prigušnica, induktor, elektro peć
Zavojnica, prigušnica, induktor, elektro peć
Zavojnica, prigušnica, induktor, elektro peć
Zavojnica, prigušnica, induktor, elektro peć
Na vrh
Dyno, Sport Devices, dinamometri, dinamometar, mjerenje snage

DINAMOMETRI - proizvodnja, prodaja

Dyno stol prijenosniDyno stol radioničkiDyno stol prijenosniDyno graf Na vrh

"Servis-Cerović", obrt za proizvodnju i popravke, vl. Goran Cerović. Hrvatskog proljeća 2, 43000 Bjelovar
tel: +385 (0)43 214 111, fax: +385 (0)43 226 111, email: info@servis-cerovic.hr